Organizacja imprez okolicznościowych

Sala weselna

Oprócz uroczystości weselnych zajmujemy się również organizacją imprez okolicznościowych. Mogą Państwo wynająć naszą salę na komunię czy chrzciny dziecka, a także urodziny, osiemnastki i inne okazje. Dysponujemy salą bankietową o powierzchni 300 m2, która pomieści do 110 osób. Posiada ona bardzo dobre właściwości akustyczne, dzięki czemu muzyka rozchodzi się płynnie po całej sali. Do dyspozycji gości udostępniamy również taras. Wśród klientów korzystających z naszych usług są nie tylko mieszkańcy Wolina, ale również Świnoujścia, gdyż sala znajduje się w dogodnej lokalizacji.

Zapewniamy Państwu smakowite dania, przygotowane wedle Państwa preferencji kulinarnych. Oferujemy menu mięsne oraz wegetariańskie. Nasi kucharze bazują wyłącznie na świeżych produktach, charakteryzujących się najwyższą jakością. Wszystkie posiłki serwowane są przez wyszkolonych kelnerów, o wysokiej kulturze osobistej. Dzięki nim obsługa przyjęcia przebiega sprawnie. Organizując imprezy okolicznościowe, służymy pomocą w doborze wystroju sali dopasowanego do charakteru danego przyjęcia.

Jeśli zależy Państwu na profesjonalnej obsłudze organizowanej imprezy okolicznościowej oraz pysznych potrawach, serwowanych przez doświadczonych kelnerów, zapraszamy do skorzystania z naszej oferty.

 

O czym pamiętać przed organizacją imprez okolicznościowych?

Organizacja imprez okolicznościowych może okazać się sporym wyzwaniem w szczególności, jeśli decydujemy się na zaproszenie dużej liczby gości. Aby móc sprostać temu wyzwaniu, należy pamiętać o kilku kluczowych kwestiach, które ułatwią organizację. Pierwszym krokiem, jaki należy wykonać, jest określenie budżetu. Dzięki temu łatwiej będzie podejmować późniejsze decyzje odnośnie wystroju sali czy menu. Warto na początku wybrać również motyw przewodni imprezy, tak aby dobór dekoracji przebiegł sprawnie. Ważną kwestię stanowi wybór atrakcji dla gości, co także jest uzależnione od budżetu, jakim dysponujemy. Organizując imprezę, warto wcześniej poznać preferencje smakowe gości oraz ewentualne alergie pokarmowe, dzięki czemu łatwo będzie zaplanować potrawy serwowane podczas przyjęcia.